På Stuvsta vårdcentral finns: Husläkarmottagning Distriktssköterskemottagning Psykologmottagning Psykologmottagning barn och unga Barnavårdscentral Hemsjukvård Fotsjukvård Laboratorium Astma-/KOL-mottagning Äldremottagning För dig som är 75 år eller äldre har vi ett särskilt mottagande för personlig och kontinuerlig vårdkontakt. Välkommen att ringa på telefonnumret här ovanför helgfria...
Äldremottagning För dig som är 75 år eller äldre har vi ett särskilt mottagande för personlig och kontinuerlig vårdkontakt. Välkommen att ringa på telefonnumret här ovanför helgfria vardagar klockan 11.30-12.00. Övrig tid kopplas du till vår återuppringningstjänst. Välj då äldremottagning via knappval 4, lämna ett meddelande så blir du uppringd.
När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård
3.7
1.8
Margareta D.
14 nov, 2024
Vårdcentralen är otillgänglig. Långa väntetider. Inga akuttider. Ingen bryr sig och uppföljning och kontroller som ska göras uteblir. Man får kämpa sig till besök.
Torgny W.
6 nov, 2024
Ringde för att boka tid hos läkare och fick ett väldigt oemoatiskt och otrevligt bemötande