Familjeläkarna Arninge Vårdcentral logo
Vårdcentral

Familjeläkarna Arninge Vårdcentral

Familjeläkarna arbetar för att ge bästa möjliga vård. Vi erbjuder medicinsk kompetens i kombination med ett personligt bemötande. Det ska kännas som att ha en egen läkare i familjen. Familjeläkarna Arninge Vårdcentral ligger centralt i Arninge handelsplats och har vårdavtal med Region Stockholm. Vi erbjuder grundläggande hälso- och sjukvård för alla. Vår vilja är att ge dig trygg, engagerad och...
Familjeläkarna Arninge Vårdcentral

Vår vilja är att ge dig trygg, engagerad och professionell vård genom hela livet.

På vårdcentralen finns:
Läkare
Sjuksköterska
Provtagning
Psykolog/kurator
Utökade insatser för psykisk hälsa för barn och unga
Barnavårdscentral (BVC)
Vaccination
Äldremottagning
Hemsjukvård
Medicinsk fotvård

Varmt välkommen till Familjeläkarna Arninge!

För sjukvårdsrådgivning utanför vårdcentralens öppettider, kontakta 1177.
Vid livshotande tillstånd, ring 112.

Informationen uppdaterades 09:52 - 1 maj, 2025

LAB-tider
LAB-tider

Måndag

Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård

Familjeläkarna Arninge vårdcentral erbjuder ett vänligt bemötande i trevliga och fräscha lokaler. Många recensenter lyfter fram den snabba tillgången på tider och kompetensen hos både läkare och sköterskor. Dock finns det enstaka synpunkter om kommunikationsbrister och felmedicinering. Generellt är besökarna mycket nöjda med vården och rekommenderar vårdcentralen för både barn och äldre samt för psykisk hälsa.
Trevlig personal
Brist på kommunikation
Felmedicinering
Läkare lyssnar inte alltid
Inkompetens hos läkare
barn, äldre, psykologisk hälsa, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (49) & Google (13).