När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Du får hjälp med att bedöma dina besvär. Om vi bedömer att du behöver behandling kan du få det. Du kan till exempel få behandling för infektioner, sår, högt blodtryck, astma, diabetes, ångest eller sömnproblem.
Vi ger dig även stöd kring din hälsa och dina vanor i vardagen för att du ska kunna må så bra som möjligt. Om du behöver ytterligare hälso- och sjukvård hjälper vi dig vidare.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
81.9av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.3 konfidensintervall
54 svar (40% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck84.4±9.9Medel 80.1
Emotionellt stöd78.0±13.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering79.6±11.1Medel 79.8
Respekt och bemötande84.7±9.6Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering78.3±11.1Medel 72.6
Information och kunskap78.6±11.2Medel 76.5
Tillgänglighet84.8±9.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Recensionerna av Kry Vårdcentral Höör visar på en blandad upplevelse. Många patienter uppskattar det trevliga bemötandet och några har fått snabba besökstider och fantastisk hjälp. Personalen beskrivs ofta som professionell. Samtidigt är väntetiderna vid akuta behov ett problem för många, och det finns klagomål på bristande kontinuitet och dålig kommunikation. Några patienter har också upplevt att läkare inte lyssnar eller läser journaler ordentligt.