specialist care

GynKliniken i Uppsala län

På Gynkliniken i Uppsala län hjälper vi dig med gynekologiska undersökningar, utredningar, rådgivning och behandling. Vi utreder och behandlar de flesta gynekologiska besvär. Det kan vara tex blödningsrubbningar, smärta, problem i tidig graviditet, misstanke om infektion, cellförändringar, framfall, inkontinensbesvär eller kontroll efter gynekologisk sjukdom. Du kan även komma hit om du vill göra en allmän kontroll. Vi är behjälpliga att utreda kvinnan när det är svårt att bli gravid. Vi erbjuder även provtagning för klamydia och andra sexuellt överförbara sjukdomar Hos oss kan du få information och råd om vilket preventivmedel som passar dig bäst. Du kan få hjälp med insättning och uttag av spiral eller P-stav eller förnyelse av ett recept om du redan valt det preventivmedel som du trivs med. Man kan komma till oss utan remiss och vi tar emot remisser från primärvården och andra specialister. Vi tar emot patienter med besvär av akut karaktär.
Vi arbetar på uppdrag av Region Uppsala vilket innebär de patientavgifter med högkostnadsskydd som övrigt i Region Uppsala. Frikort gäller även hos oss. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar får du betala en avgift på 400 kr oavsett ålder även om besöket skulle ha varit kostnadsfritt för dig.

Informationen uppdaterades 05:01 - 13 aug, 2024

+461814#### Visa nummer

Gynekologi

GynKliniken i Uppsala län får mycket beröm för sin professionella och snabba service samt sin förstående och lyhörda personal. Många patienter känner sig trygga och bekväma under sina besök. Kliniken är även uppskattad för sitt läge och lättillgängliga parkering. Däremot finns några synpunkter på att väntrummet upplevs som sterilt, och enstaka besökare har klagat på dåligt bemötande från personalen.
Professionell personal
Snabb tillgänglighet
Trygg atmosfär
Lyhörda och förstående
Bra läge och parkering
Sterilt väntrum
Dåligt bemötande från barnmorska
gynekologiska besvär, tidig graviditet, preventivmedelsrådgivning, akutbesök
*Sammanfattat från Google (19).

4.2
Ulla L.
19 feb, 2025
Helt fantastiskt på alla de vis🌟🌟🌟🌟🌟
Christina N.
13 jan, 2025
Kände mig sedd och tagen på allvar. Fick stort förtroende för dem. Synd att jag inte hittade den här kliniken tidigare!

Boka tid direkt

Meliva Gyn Läkarvillan