Hos oss på PhysioCare erbjuds individanpassade behandlingar som alltid tar utgångspunkt i patientens problematik.
I arbetet inkluderas allt från manuella behandlingar och rehabiliteringsträning, behandling utifrån McKenzie-principen samt TENS och stötvågsbehandling.
På mottagningen behandlas bland annat besvär i nacke & rygg, axelsmärta, tennisarmbåge, golfarmbåge, trokanterit, andra problem i höfter, knäbesvär, hälsporre och övriga problem i fötter.
Kliniken erbjuder professionella och effektiva behandlingar med fokus på långvarig smärtlindring och ökad rörlighet, särskilt vad gäller nacke och rygg. Många patienter känner sig väl omhändertagna och upplever att deras besvär har minskat eller försvunnit helt efter behandling. Den analytiska förmågan hos personalen uppskattas av många, och kliniken rekommenderas varmt.