Husläkarcentralen Kinna logo
Vårdcentral

Husläkarcentralen Kinna

Husläkarcentralen Kinna är en vårdcentral centralt belägen i Kinna. Våra ledord är: -Tillgänglighet -Kunskap -Kontinuitet Du skall alltid känna dig hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Informationen uppdaterades 09:03 - 18 feb, 2025

Måndag - Tisdag
Torsdag - Fredag
Onsdag
Lördag

Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Medicinsk fotvård, Vaccination mot covid-19, Flyktingmedicin, Distriktssköterskeverksamhet

Husläkarcentralen Kinna får överlag mycket positiva utlåtanden för sitt vänliga och professionella bemötande. Personalens engagemang och tillgänglighet är uppskattade och många är nöjda med att kunna träffa samma läkare vid sina besök. Dock finns det enstaka klagomål på nonchalant bemötande och brist på diskussioner om livsstilsfrågor. För det mesta verkar patienterna känna sig väl omhändertagna och tacksam för den vård de får.
Trevligt bemötande
Inkludering i personalens samtal
Fräscha lokaler
Nonchalant bemötande
Oenighet om diagnos
Vuxna, kontinuerlig vård, tillgänglig vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (67), Google (9) & Facebook (2).

3.8
1.3
Susanne J.
28 mar, 2025
Nya debetes sköterskan kan ej svara på mat frågot angående diabetes vilket är under allkretik synd kataria inte er kvar hon var toppen på allt
Anna G.
13 jan, 2024
Fick min tid snabb. Utmärkt bemödande av läkaren som tig sin tid och lyssnade på mina besvär. Kände mig hörd.