Journalutlämning Gävle

Till journalutlämningen kan du vända dig om du önskar få kopior på din journal. Vi tar också emot förfrågningar från försäkringsbolag, andra vårdgivare och myndigheter samt utför sekretessprövningar. När vi lämnar ut en journal dokumenteras det i journalsystemet. Vi tar emot förfrågningar av journalkopior för vårdenheter inom Region Gävleborg. Observera att vi inte handlägger följande: -...
Journalutlämning Gävle

Observera att vi inte handlägger följande:
- psykiatri
- kvinnosjukvård (förlossningsjournal)
- barn- och ungdomssjukvård
- privata vårdgivare
- familjehälsa
- mödravård
- beroendecentrum
- röntgenbilder.

Journalutlämningen lämnar ut journaler för Söderhamn och Bollnäs sjukhus före 1 april 2012. Efter 1 april 2012 hanteras utlämning av journaler av respektive enhet.

Läs hur du kan skicka in önskemål om att få ut din journal under "Det här kan du få hjälp med".

Informationen uppdaterades 11:08 - 4 okt, 2024

+462615#### Visa nummer

Torsdag
Tisdag

1 omdöme
Camilla A.
4 mar, 2025
Helt omöjligt att nå någon per telefon trots telefon tiden. Försökt i flera månader.