Aleris Rehab Station Specialiserad fysioterapi logo
Fysioterapeut / Sjukgymnast

Aleris Rehab Station Specialiserad fysioterapi

Till vår mottagning för specialiserad fysioterapi tar vi främst emot patienter med neurologisk sjukdom eller skada. Våra fysioterapeuter har flerårig erfarenhet av rehabilitering för personer med neurologisk skada eller sjukdom. Mottagningen finns i våra moderna lokaler med ett välutrustat gym och möjlighet till gångträning med assisterad robotik. Aleris Rehab Station finns i stora, ljusa...
Aleris Rehab Station Specialiserad fysioterapi

Aleris Rehab Station finns i stora, ljusa lokaler i Frösundavik i Solna. Byggnaden är en kombination av gamla kasernlokaler och nya boenderum, behandlingsrum och restaurang. I vår trädgård står en ek planterad av kronprinsessan Victoria, för alla människors livskraft och styrka.

Informationen uppdaterades 08:20 - 25 mar, 2025

Sjukgymnastik/Fysioterapi

Aleris Rehab Station i Solna får mycket beröm för sitt vänliga bemötande och sin stora kunskap. Många lyfter den trevliga personalen och den effektiva rehabiliteringen. Anläggningen är modern och välutrustad, vilket uppskattas av patienterna. Trots detta har några patienter nämnt problem med förlorade tillhörigheter och brister i sjukskrivningen.
Vänligt bemötande
Förlust av egendom
Bristande sjukskrivning
Passiv aggressivitet
neurologiska besvär, rullstolsanvändare, rehabilitering
*Sammanfattat från Facebook (17) & Google (7).

Boka tid direkt

Naprapatbehandling