I rörelse fysioterapi har bred kompetens inom kvinnohälsa, käkleds- och stressrelaterade besvär. Vi bedömer och behandlar led och muskelbesvär och är erfarna inom ortoped-kirurgisk rehabilitering. Inom kvinnohälsa behandlar vi besvär innan och efter graviditet, förlossningsskador, klimakterie och cancerrehabilitering. Vi samarbetar med Odontologen och Bettfysiologen.
Läs gärna mer på...
Läs gärna mer på www.irorelse.se
I Rörelse Fysioterapi erbjuder en kunnig och empatisk vård för patienter med olika behov, inklusive kvinnohälsa och rehabilitering efter graviditet. Flera patienter berömmer den effektiva behandling och det varma bemötande de fått av det engagerade teamet. Akupunktur finns också tillgänglig, vilket uppskattas av många. För nyblivna mammor rekommenderas särskilt deras program. Dock kan det förekomma längre väntetider och begränsade öppettider nämnd av några patienter. Sammantaget värderas kliniken högt av sina besökare.