Infertilitetsmottagningen Jönköping hjälper till vid utredning av ofrivillig barnlöshet.
Under sommarperioden vecka 25 - 33 (16 juni - 17 augusti) har vi begränsad bemanning på infertilitetsmottagningen och därför längre svarstider än vanligt på våra e-tjänster.
För att ansöka om utredning fyller kvinnan respektive mannen i ett utredningsformulär. I första hand gör du ansökan via våra e-tjänster. Utredning av oönskad barnlöshet görs från 10 januari till 10 juni och från 10 augusti till 10 december. Om den 10:e infaller på en lördag, söndag eller helgdag så är öppning eller stängning den närmaste vardagen före eller efter.
Under sommarmånader och julhelger kan inga ansökningar skickas in.