specialist care

Aktuell information

Under veckorna 25-32 är verksamheten på gynekologiska mottagningen begränsad till akut verksamhet, det innebär att all vård som inte är akut kommer att få vänta till hösten.

Gynekologiska mottagningen i Örnsköldsvik är en del av länsverksamheten obstetrik och gynekologi i Västernorrland. Denna innebär att du kan bli erbjuden tid på någon av länets tre mottagningar. Vi samarbetar för att vi ska hålla vårdgarantin. På mottagningen träffar du läkare, barnmorska, sjuksköterska, uroterapeut och undersköterska. På mottagningen träffar du också läkare och barnmorskor under utbildning.Här arbetar både manlig och kvinnlig personal. Du kan inte välja vårdpersonal efter till exempel kön, etnicitet eller ålder.
Om du ställer diskriminerande krav eller på ett kränkande eller diskriminerande sätt nekar behandling av viss personal anses du tacka nej till erbjuden vård.

Informationen uppdaterades 11:02 - 9 jun, 2025

TeleQ