Prima Vård Visby AB logo
Vårdcentral

Prima Vård Visby AB

Vi är en privat vårdcentral som bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotland med flera specialistkompetenser där distriktssköterskor och läkare arbetar tillsammans i team inom diabetes, hjärtsvikt, förhöjt blodtryck, urologi/inkontinens, astma/KOL och levnadsvanor. Vi har även psykologer och rehabkoordinator som även jobbar i teamarbete med distriktssköterska och läkare. Vi har en målsättning att vara den bästa vårdcentralen på Gotland där du som patient alltid ska känna dig väl omhändertagen och bli bemött med värme, vänlighet och respekt.

Informationen uppdaterades 12:06 - 15 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Prima Vård Visby AB har fått i Nationella Patientenkäten.

76%

Distriktssköterskeverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

3.5
Lina P.
21 feb, 2023
Ville tacka läkaren Viktor för hans fina bemötande och hjälp som han gjorde för mig. Rak, ärlig, empatisk och en vilja att hjälpa en och följa upp
Marie N.
8 sep, 2022