Filial Vårdcentralen Lundbergsgatan

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Till Filial Vårdcentralen Lundbergsgatan kommer du som ska vaccineras mot covid-19. Hit kommer du även för bedömningssamtal hos någon av...
Filial Vårdcentralen Lundbergsgatan

Till Filial Vårdcentralen Lundbergsgatan kommer du som ska vaccineras mot covid-19. Hit kommer du även för bedömningssamtal hos någon av våra psykologer.

Informationen uppdaterades 13:20 - 18 feb, 2025

Recensionerna för Filial Vårdcentralen Lundbergsgatan visar blandade åsikter. Några patienter uppskattar det professionella bemötandet och effektiv fysioterapi, medan många har klagat över svårigheter att få vård och ineffektivt callcenter. Återkoppling och bokningssystem beskrivs också som bristfälliga vid flera tillfällen.
Svårt få vård
Ineffektivt callcenter
Proffsigt bemötande
Oklart bokningssystem
Effektiv fysioterapi
fysioterapi
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (136) & Google (5).