Capio Vårdcentral Halmstad logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Halmstad

Capio Vårdcentral ligger centralt mitt i Halmstad. Vi har förutom allmänläkare även sjukgymnastik, arbetsterapi, barnavårdscentral, barnhälsovårdspsykolog, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, kognitiv beteendeterapi (KBT), tobaksavvänjning, lättakut och vaccinationsmottagning. Vi har också nära samarbete med specialister inom allmän- och plastikkirurgi. Förutom att du kan träffa oss på plats erbjuder vi digitala besök via vår chatt. Varmt välkommen!
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Hälso- och sjukvårdskurator Läkare Psykolog Psykoterapeut Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 10:49 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Halmstad har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Se övrig info
Se övrig info

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

4.4
M-L E.
11 jul, 2024
Så tacksam för ALL fin hjälp jag får på er vårdcentral. Högsta betyget!!!
Ulrika H.
28 jun, 2024
Mitt 1a besök. Receptionen var lite sen pga personen före hade avancerat ämne och avancerat munväder. Ändå fixade de walid att kunna ta emot. Väldigt respektfull, grevlig och KUNNIG få jag har 4 avancerade, ovanliga sjukdomar. Otroligt positivt överraskad då läkare brukar bli snorkiga pga avsaknad av kunskap om mina diagnoser och försöker dölja detta genom överlägset beteende, säger faktafel för att dölja, vilket senaste 2,5v hållit på att riskera mitt liv flera ggr. MEN INTE DR WALID! Han hittade rätt utan att jag visade exakt var nervskadan (jag dolt) ens fanns direkt. Inlyssnande istf EGO.!