Nytorgets Vårdcentral logo
Vårdcentral

Nytorgets Vårdcentral

Tidsbokning/Rådgivning: via telefon eller e-tjänster. Laboratoriet har öppet helgfria vardagar kl. 07:45-12:00 och 12:30-14:00. När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Aktuell information

VIKTIG INFORMATION - Stambyte kommer att genomföras av Bostadsrättsföreningen i vår fastighet. Detta är planerat mellan vecka 3 och vecka 28. Under denna period kommer vi att bedriva verksamheten som vanligt. Under perioden 2025-06-01 tom 2025-08-31 är våra öppettider Mån-Fre kl 07:30-17:0 och, våra telefontider Mån-Fre kl 08:00-17:00.

Tidsbokning/Rådgivning: via telefon eller e-tjänster.
Laboratoriet har öppet helgfria vardagar kl. 07:45-12:00 och 12:30-14:00.

Informationen uppdaterades 11:49 - 9 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Nytorgets Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

70%

Onsdag
Helgfria dagar
Torsdag - Fredag
Helgfria dagar

Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård

Patienter uppskattar vänligt bemötande och möjligheten att diskutera levnadsvanor. Några vårdtagare känner sig dock missnöjda med långa väntetider och bristande service. Den snabba tillgången till samma läkare är en fördel, men problem med bokning och empati har noterats. Totalintrycket är blandat, med styrkor i rådgivning men svagheter i tidshantering och kommunikation.
Trevligt bemötande
Diskuterar alkoholvanor
Förvirrad bokning
Brist på empati
Primärsjukvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (70) & Google (5).

3.1
2.3
Ellinor O.
17 jan, 2025
Jag är inte nöjd med mitt senaste besök. Chefsläkaren framstod oseriös även om han säkert menade väl. Erbjöds snabba lösningar på odiagnostiserad grund och tidspressen för mötet var påtaglig. Tråkigt när symptom och välmående görs avkall på för att klara av många patienter.
Helene J.
8 jan, 2025
Lämnade återbud och har försökt få en ny tid i 2 månader.