Sollentuna Vårdcentral logo

Sollentuna Vårdcentral

Vi är en Vårdcentral i Sollentuna centrum. Vår husläkarmottagning har läkare specialiserade inom allmänmedicin samt distriktssköterska, sjuksköterskor och undersköterskor med lång erfarenhet av primärvården. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Sollentuna Vårdcentral

Vi är en Vårdcentral i Sollentuna centrum.

Informationen uppdaterades 15:20 - 1 apr, 2025

Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

2.5
Elisabet S.
11 nov, 2024
Bytt vårdcentral från 4 husläkare till Sollentuna Vårdcentral. Vilken skillnad. Fantastiskt mottagande i reception, läkare som tar sig tid att lyssna och återkopplar vid undersökningar och provsvar. Här känner man sig välkommen, vilket saknades på min tidigare vårdcentral
2.3
Janne L.
27 aug, 2024
Telefonkontakt ren katastrof Det tar många timmar inna någon hör av sig Det fins inga möjligheter till mail eller meddelande,detta måste kunna ordnas lite smidigare.