Capio Vårdcentral Kristianstad logo

Capio Vårdcentral Kristianstad

Välkommen till Capio Vårdcentral Kristianstad. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Hos oss finner du bland annat Läkarmottagning, BVC, Barnmorske-, diabetes-,hypertoni-, Astma/KOL- och distriktssköterskemottagning, arbetsterapi och kurator. Via vår digitala tjänst Capio Go erbjuder vi snabb hjälp via chatt eller video. Våra läkare och sjuksköterskor svarar alla dagar året runt mellan kl. 7–22. Ladda ner vår app Capio – Vård för alla eller besök capio.se/app för att starta ditt besök.

Informationen uppdaterades 11:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Kristianstad har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Gynekologi, Arbetsterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin

1.6
Sarah B.
30 aug, 2024
En vårdcentral som inte följer upp sina patienter utan man får lite va sin egen läkare?? Inte samma läkare och man får ringa upp dom fast man blivit lovad att dom skall ringa
2.3
Emelie N.