När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Du får hjälp med att bedöma dina besvär. Om vi bedömer att du behöver behandling kan du få det. Du kan till exempel få behandling för infektioner, sår, högt blodtryck, astma, diabetes, ångest eller sömnproblem.
Vi ger dig även stöd kring din hälsa och dina vanor i vardagen för att du ska kunna må så bra som möjligt. Om du behöver ytterligare hälso- och sjukvård hjälper vi dig vidare.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
80.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.6 konfidensintervall
81 svar (58% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck83.0±8.4Medel 80.1
Emotionellt stöd72.7±11.9Medel 76.6
Delaktighet och involvering75.5±9.7Medel 79.8
Respekt och bemötande85.2±7.8Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering74.0±9.6Medel 72.6
Information och kunskap79.7±8.8Medel 76.5
Tillgänglighet84.4±8.0Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Höganäs får mycket beröm för sitt trevliga bemötande och snabba service vid akuta behov. Patienter upplever att personalen är vänlig och tillgänglig. Det finns dock klagomål på att det kan vara svårt att få träffa en läkare, då sjuksköterskor ibland tar självständiga beslut. Sammantaget är vårdcentralen lämplig för dem som söker akut vård eller en första kontakt med vården.
Utmärkt bemötande
Bra tillgänglighet
Svårt få träffa läkare
Snabb akutvård
Trevlig personal
Beslut av sköterskor ifrågasätts
akut vård, första vårdkontakt
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (80).
Utmärkt bemötande
Bra tillgänglighet
Svårt få träffa läkare
Snabb akutvård
Trevlig personal
Beslut av sköterskor ifrågasätts
akut vård, första vårdkontakt
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (80).