Närhälsan Hjällbo vårdcentral, Angered

karta knapp bakgrund

Bergsgårdsgärdet 89B, 424 32, Angered, 42432 Angered

Öppet idag från 07:00

Aktuell information

Nu kan du se dina kallelser direkt i mobilen. Logga in på 1177.se, gå till inställningar och välj att i första hand få din information digitalt samt godkänn avisering och delning. Då kommer vården att skicka dina kallelser digitalt, när det är möjligt. Vaccination mot Covid-19 från September 2023. Nu erbjuder vi påfyllnadsdos till dig som är 80 år eller äldre eller i särskilt boende för äldre. Vi kontaktar dig via brev/1177 Vårdguidens e-tjänst. Övriga kan boka tid via vår e-tjänst. Du som är 65-79 år samt personer i riskgrupp som är 18 år och äldre rekommenderas påfyllnadsdos i första hand inför höst- och vintersäsongen 2023 och tidigast 6 månader efter senaste dos. Du som är 50-64 år rekommenderas en påfyllnadsdos i första han inför höst- och vintersäsongen 2023 och tidigast 9 månader efter senaste dos. Vaccination mot säsongsinfluensan beräknas inledas i början av november 2023. Mer information kommer.

Om oss

Närhälsan Hjällbo vårdcentral har lång erfarenhet av primärvård. Hos oss finner du Distriktsläkare, Distriktssköterskor, Rådgivande sjuksköterskor, Inkontinenssköterska, Diabetessköterskor, Astmasköterska, Undersköterskor, Psykolog, Kurtor, Sjukgymnast Tidsbokade besök, alla åldrar är välkomna. Vi samarbetar också med Närhälsan Rehabcenter i Angered, samt med Försäkringskassan och Socialtjänsten. Närhälsan Hjällbo Barnavårdcentral finns i samma hus på våning 2. Verksamhetschef Annette Sjölund Telefon 0722 - 06 21 36 När vårdcentralen har stängt hänvisar vi till Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral öppettider mån-fred 17.00-22.00 lör, sön, helg 10.00-16.00

Informationen uppdaterades 11:55 - 27 sep, 2023

Boka tid direkt

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min

3.25 av 5

Baserat på 2 omdömen

Spontant omdöme
4 aug, 2023

Näst intill omöjligt att få tid. Nör man väl får tid görs ingen riktning undersökning utan man ska komma tillbaka om det inte går över. Efter 3 månader görs till slut en undersökning men man blir också utskälld för man varit sjukskriven för länge. Man blir tillbaka tvingad till jobbet där man smittar ner sina kollegor men lunginflammation.

Spontant omdöme
27 feb, 2014

Här kan du se omdömen som Närhälsan Hjällbo vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

78%

Begränsat antal

Tisdag:08:30 - 11:30

Bedömningssköterska

Verksamheten är verksam inom

Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Distriktssköterskeverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vaccination mot covid-19, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)