Närhälsan Sörhaga vårdcentral logo

Närhälsan Sörhaga vårdcentral

Välkommen till Närhälsan Sörhaga vårdcentral Vi har tidsbokning till allmänläkare och distriktssköterskor även mottagning för astma, KOL, diabetes och hjärta-kärl. På vårdcentralen finns också kurator, psykolog och psykoterapeut.
Närhälsan Sörhaga vårdcentral

Senast uppdaterad 250617 VACCINATION Nu kan vi erbjuda vaccination mot bland annat TBE och bältros. Boka här via webben. PROVTAGNING TIDSBOKNING/DROP-IN Boka tid via E-tjänster eller via telefon på nr 0322-226750 kl 13-15.00. Tisdagar och torsdagar kl 8.15-11.00 har vi drop-in för provtagning. DROP-IN STÄNGD VECKA 26-33. Ring oss för tidsbokning gällande provtagning REAL AD studien. ÄLDREMOTTAGNING Du som är 80 år eller äldre kan ringa direkt till vår äldresjuksköterska för rådgivning. Telefontid ons kl 14.00-15.00 och tor kl 15.00-16.00. Tfn nr 0322-226560. Hembesök kan erbjudas vid behov. Vid akuta frågor övrig tid, ring 0322-226550. Du vet väl att du kan träffa oss digitalt via appen NÄRHÄLSAN ONLINE?

Informationen uppdaterades 09:17 - 17 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Sörhaga vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)

Närhälsan Sörhaga vårdcentral uppskattas för sin kompetenta och vänliga personal, samt att de erbjuder snabb hjälp och bra bemötande. Många recensenter har haft positiva upplevelser med personalens professionalism, och några finner även att det går lätt att få tid. Däremot upplever flera svårigheter med att nå vårdcentralen, särskilt via telefon, och det finns klagomål på varierande kvalitet hos läkare samt långa väntetider ibland. Sammantaget erbjuder kliniken god vård men behöver förbättra sin tillgänglighet.
Kunnig och trevlig personal
Inkonsekvens i läkarkvalitet
Flexibla tjänster
Långa väntetider
Allmänmedicin, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (49) & Google (36).

3.4
Alvilda B.
7 mar, 2025
Hjälpte mig jättebra
Linnea B.
7 mar, 2025
Toppenbra info av läkaren. Läkaren tror hennes namn är Katarina är helt enastående, har varit hons henne själv och även med barn och hon gör alltid en grundlig undersökning känner aldrig att hon nonchalerar något man säger utan lyssnar och agerar. Bästa läkaren jag mött. (Obs kan ha fel på namn men övre medelåldern, mörkblond, kortare äldre empatisk trevlig kvinna.)