Storgatan 25, Sundsvall
Tandvårdskliniken Smile i Sundsvall hittar du på Storgatan, belägen i närheten av Selångersån och en mängd andra serviceställen och bekvämligheter. Du kan vara säker på att få ett vänligt och tryggt bemötande av såväl tandläkare som tandhygienister och tandsköterskor. Oavsett om du vill boka en tandläkarundersökning eller göra olika behandlingar finns här något för dig. Alla patienter erbjuds delaktighet i sin behandling och därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov. Tandvård är gratis upp till 23 års ålder och både barn, ungdomar och resten av familjen är välkomna att boka en tid.
Förutom allmän tandvård finns det också möjlighet att testa våra behandlingar såsom tandblekning och osynlig tandställning med Invisalign. Vår personal kan erbjuda estetisk tandvård.
Om du behöver boka en akut tid hos är det bara att kontakta oss, så bokar vi in dig direkt.
Vill du få ett jämnare leende? Vi är experter på tandreglering med hjälp av tandställningen Invisalign.
Du hittar vår tandläkarklinik på centralt läge i Sundsvall. Det är enkelt att sig dit med bil eftersom E4:an ligger mindre än en kilometer därifrån. Navet Parkering är en rymlig bilparkering som ligger på bekvämt promenadavstånd. För patienter som ankommer med tåget är det bara en kortare promenad mellan Sundsvall Västra station och kliniken. En stor mängd bussar avgår också härifrån. Likaså ligger Sundsvall centralstation också i närheten.
Tveka inte att kontakta oss på Smile Sundsvall, så hjälper vi dig!
Informationen uppdaterades 16:12 - 11 jul, 2023
varannan fredag 08:10-15.30