Hos Smile i Skövde arbetar erfarna tandläkare och tandhygienster. Vi erbjuder tandvård för både vuxna och barn, samt akuttandvård och allmäntandvård. På kliniken har vi medarbetare som, utöver svenska och engelska, även pratar arabiska och rumänska. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya patienter till vår härliga Smileklinik i Skövde!
Vi har många års erfarenhet av tandvård och vi vill erbjuda dig en trygg tandvård utifrån dina behov.
Allmäntandvård
Akuttandvård
Tandblekning
Estetisk tandvård
Barn- och ungdomstandvård
Familjetandvård
Tandställning med Invisalign
Vi erbjuder tider snabbt när tandvärken slår till eller du har andra akuta besvär. Tyvärr vet man aldrig när man är i behov av akut tandvård, men om det skulle hända så finns våra tandläkare med team tillhands för att hjälpa till där det behövs.
Hos Smile Skövde erbjuder vi tandvård för hela familjen. Ni kan välja att besöka oss hela familjen vid samma tillfälle. Då ordnar vi självklart så att ni får tider direkt efter varandra eller varför inte samtidigt om ni önskar det. Hos oss får både du och dina barn en tandvård för livets alla leenden. Barn och ungdomar går självklart kostnadsfritt fram till 23 år och vi ser fram emot att hjälpa till med de bästa förutsättningarna för hela familjens tänder.
Vi finns på Rådhusgatan 12 nära Kyrkparken i centrala Skövde.
Välkommen att boka en tid hos Smile i Skövde!
Informationen uppdaterades 12:42 - 29 apr, 2025