Närhälsan Heimdal vårdcentral logo

Närhälsan Heimdal vårdcentral

Vaccinera dig mot TBE. Ring oss för att boka tid.

Vad kan vi erbjuda dig? Din egen distriktsläkare. Du kan också få en egen distriktssköterska. Samtalsmottagning med Psykoterapeut/socionom. Mottagningar ledda av specialist-sköterska för dig som har diabetes, astma, KOL, allergier, hjärt-kärlsjukdom, demens, inkontinens eller vill ändra livsstil. För de små har vi BVC. Vi har även vaccinationsmottagning, prickmottagning och infektionsmottagning. Vårdcentralschef Sassa Koltsida telefon 0700-205905

Informationen uppdaterades 11:40 - 14 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Heimdal vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

4.5
Marita B.
4 apr, 2024
Laila W.
5 maj, 2020
Jag ger Heimdals Vc Borås de allra bästa rekommendationer. Jag blir alltid trevligt bemött och omhändertagen. De ger mig trygghet. Vc är lätt att komma i kontakt med via telefon, rådgivning, prata med en sjuksköterska, tidsbokning/eller akuttid, träffa läkare, allt fungerar enkelt och bra.