Välkommen till oss! Närhälsan Boda vårdcentral har en stabil bemanning med lång yrkeserfarenhet. Vårt arbete präglas av helhetssyn på människa och teamarbete. Vi erbjuder bland annat: Barnavårdscentral (BVC), specialistläkarmottagning, specialistsköterskekompetens, psykoterapi, samtalsmottagning, hälsosamtal, fysisk aktivitet på recept (FaR), rådgivning stöd och samtal för dig i klimakteriet, seniorhälsa, provtagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, vaccinationer. Vi finns även på Facebook. Varmt välkommen till oss!
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
75.2av 100
Helhetsbetyg 2024
±11.7 konfidensintervall
52 svar (29% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck78.3±11.7Medel 80.1
Emotionellt stöd73.4±14.1Medel 76.6
Delaktighet och involvering77.6±11.7Medel 79.8
Respekt och bemötande84.0±10.1Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering67.7±12.8Medel 72.6
Information och kunskap72.5±12.3Medel 76.5
Tillgänglighet76.7±11.5Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Närhälsan Boda vårdcentral erbjuder ett vänligt bemötande och lång erfarenhet hos en del av personalen, vilket uppskattas av enstaka patienter. Tyvärr lider vårdcentralen även av flera utmaningar, såsom okunniga läkare, dåligt bemötande, bristande kommunikation och problem med receptförnyelse, som många patienter har kommenterat. Sammantaget tycks ett behov av förbättringsarbete finnas för att bättre tillgodose patienternas behov.
Bra emotionellt stöd
Fantastiskt bemötande
Lång yrkeserfarenhet
Vänlig personal
BVC, diabetes, astma/KOL
*Sammanfattat från Google (21) & Nationell patientenkät (51).
Bra emotionellt stöd
Fantastiskt bemötande
Lång yrkeserfarenhet
Vänlig personal
BVC, diabetes, astma/KOL
*Sammanfattat från Google (21) & Nationell patientenkät (51).