Närhälsan Boda vårdcentral logo
Vårdcentral

Närhälsan Boda vårdcentral

Välkommen till oss! Närhälsan Boda vårdcentral har en stabil bemanning med lång yrkeserfarenhet. Vårt arbete präglas av helhetssyn på människa och på teamarbete. Vi erbjuder, bland annat: Barnavårdscentral (BVC), specialistläkarmottagning, specialistsköterskekompetens, psykoterapi, samtalsmottagning, hälsosamtal, fysisk aktivitet på recept (FaR), rådgivning stöd och samtal för dig i klimakteriet, provtagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, vaccinationer, diabetesmottagning. Varmt välkommen till oss!

Informationen uppdaterades 11:39 - 16 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Boda vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

69%

Torsdag - Fredag
Måndag - Onsdag

Torsdag - Fredag
Måndag - Onsdag

Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

Närhälsan Boda vårdcentral erbjuder ett vänligt bemötande och lång erfarenhet hos en del av personalen, vilket uppskattas av enstaka patienter. Tyvärr lider vårdcentralen även av flera utmaningar, såsom okunniga läkare, dåligt bemötande, bristande kommunikation och problem med receptförnyelse, som många patienter har kommenterat. Sammantaget tycks ett behov av förbättringsarbete finnas för att bättre tillgodose patienternas behov.
Bra emotionellt stöd
Fantastiskt bemötande
Lång yrkeserfarenhet
Vänlig personal
BVC, diabetes, astma/KOL
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (51) & Google (21).

2.5
1.5