Varmt välkommen till din privata vårdcentral Lugnetkliniken i Varberg!
Vi är en vårdcentral norr om Varberg vid Lugnetrondellen och som öppnade i september 2021.
Vi arbetar på uppdrag av Region Halland. Vi erbjuder ett komplett vårdutbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratoriemottagning, barnavårdscentral (BVC) och rehabilitering.
Kontinuitet, tillgänglighet och bemötande är våra ledord. Våra läkare har mångårig erfarenhet inom allmänmedicin, internmedicin, akutmedicin och kardiologi.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
77.6av 100
Helhetsbetyg 2025
±9.2 konfidensintervall
79 svar (53% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling74.6±9.8Medel 79.8
Delaktighet74.9±9.7Medel 80.9
Bemötande79.2±9.1Medel 84.4
Kontinuitet72.7±10.2Medel 71.0
Information70.1±10.2Medel 75.4
Tillgänglighet90.0±6.6Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Lugnetkliniken i Varberg erbjuder en positiv och tillmötesgående vård med snabb service och kunniga läkare, vilket många patienter uppskattar. De flesta lovordar bemötandet och professionalismen, men några upplever bemötandet som oproffsigt vid vissa tillfällen. Lokalerna kan också upplevas som trånga, och drop-in möjligheter saknas. Sammantaget får kliniken en stark rekommendation från många patienter.