Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Leg. Naprapat
Leg. Kiropraktor
Leg. Naprapat
Leg. Fysioterapeut
Webbsida
limbra.seTelefon
Välkommen till Limbra Åre, tidigare Naprapatlandslaget Åre.
Limbra Åre ligger på Årevägen 78, mitt på Åre torg. Här hjälper naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter dig med smärta, stelhet och andra besvär från muskler, leder och rygg. Behandlingen anpassas efter dina besvär och kan kombinera manuell behandling, träning och rehabilitering.
Limbra Åre är en klinik för dig som upplever smärta, stelhet eller andra besvär från muskler, leder och rygg. Här får du professionell behandling med fokus på att minska smärta, förbättra funktion och hjälpa dig tillbaka till en mer aktiv vardag.
Kliniken ligger på Årevägen 78, mitt på Åre torg. Här möter du erfarna naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter som hjälper med både akuta besvär och långvarig smärtproblematik.
På Limbra Åre kan behandlingen bestå av exempelvis manuell behandling, träning och rehabilitering, dry needling, stötvågsbehandling och möjlighet till ortopediska inläggssulor.
Professioner på kliniken:
Kliniken ligger centralt i Åre på Årevägen 78. Den ligger mitt på Åre torg och kan nås med kollektivtrafik i området. Kontrollera aktuell reseplanering för närmaste hållplats och avgångar.
Det går också att ta sig till centrala Åre med bil. Se efter parkeringsmöjligheter i området runt Åre torg.
Betalning sker vanligen via kortbetalning eller Swish efter utförd behandling. Behandlingar behöver avbokas i god tid; tider som inte avbokas senast 24 timmar före bokad tid kan debiteras.