Vår vårdcentral kan erbjuda läkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt sköterskor med specialistkompetens inom många områden. Vi har även ett team som arbetar med psykisk hälsa. Helger kl 10:00-16:00, finns vår Jourcentral tillgänglig. Vi hoppas att du ska känna dig välkommen till vår vårdcentral! Vårdcentralschef Josefina Valkonen. Kontakt: 072-206 65 81 eller josefina.valkonen@vgregion.se
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
74.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±11.2 konfidensintervall
59 svar (35% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck75.0±11.2Medel 80.1
Emotionellt stöd70.4±14.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering72.1±12.0Medel 79.8
Respekt och bemötande81.9±9.9Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering60.1±12.6Medel 72.6
Information och kunskap72.0±11.5Medel 76.5
Tillgänglighet81.7±9.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Närhälsan Mariestad vårdcentral får blandade omdömen. Några patienter upplever god hjälp och god tidsbokning. Dessutom finns bra parkering i närheten. Däremot är det många som upplever svårigheter att nå läkare och anser att bemötandet är dåligt. Kritiken inkluderar även brister i information och långa väntetider.
Svårt kontakta läkare
Bokning i tid
Hörapparat hjälpte
Bra parkering
psykisk hälsa, allmän vård
*Sammanfattat från Google (39) & Nationell patientenkät (62).
Svårt kontakta läkare
Bokning i tid
Hörapparat hjälpte
Bra parkering
psykisk hälsa, allmän vård
*Sammanfattat från Google (39) & Nationell patientenkät (62).