primary care

Morö Backe hälsocentral

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla landstingets hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Informationen uppdaterades 06:00 - 21 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Morö Backe hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

+4690785#### Visa nummer

ej helgdagar
ej helgdagar

återuppringning

Hjälpmedelsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Sjukvårdsrådgivning, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Arbetsterapi, Hypertonimottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård

1.1
Birgitta N.
4 dec, 2024
Vad har hänt med MoröBacke Hälsocentral! Som det ser ut nu så är det svårt att komma fram. Alltid fullbokade tider, ingen återkoppling, receptionen har varit obemannad. Väntetiderna motsvarar inte enligt rekommendation inom 3 månader. Man får åka till akuten istället och som i sin tur skickar en tillbaka till Hälsocentralen. Det finns inga ord kvar. Aldrig mer.
1.8
Elin C.
21 nov, 2024
Vård-kvaliteten här är som rysk roulette, och vettig vård ska inte behöva handla om tur. Telefontiderna är alltid slut, uteblivna svar när man går via e-tjänsterna. Droppen kom, när jag endast fick ett meddelande via 1177 om en läkartid, och kom till hälsocentralen. För att först då få veta att det var en "akut-tid" (3 månader efter jag sökte vård). Så jag fick vänta i 45 minuter efter utsatt tid. Aldrig mer denna hälsocentral. Aldrig mer.