Folktandvården Järva logo
Tandläkare

Folktandvården Järva

Välkommen till Folktandvården Järva! Du hittar vår nyöppnade klinik på Rinkebysvängen 70E i Spånga, nära Ursvik. Här får du träffa kunniga tandläkare och tandhygienister som kan hjälpa dig med både enklare och mer omfattande behandlingar. Vi har stor möjlighet att ta emot nya patienter i alla åldrar - boka din tid redan idag! Det här erbjuder vi på Folktandvården Järva Hos oss kan du få både...
Folktandvården Järva

Välkommen till Folktandvården Järva!

Det här erbjuder vi på Folktandvården Järva

Hos oss kan du få både förebyggande och akut tandvård, liksom estetisk tandvård och frisktandvård. Vi kan bland annat hjälpa dig med

• regelbundna tandläkarundersökningar

Vi erbjuder även

• akut tandvård
  • drop-in
  • sista minuten-besök.

Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister, så du alltid kan få den tandvård som du behöver.

Behöver du akut tandvård?

Ibland drabbas man av akuta besvär med tänderna och behöver få hjälp snabbt. Då kan du vända dig till oss på Folktandvården Järva! Vi erbjuder drop-in från måndag till och med lördag. Vill du istället boka en tid för dina akuta besvär, så erbjuder vi dig en så snart som möjligt, så du slipper gå runt och ha ont.

Välkommen att boka en tandläkartid nära Ursvik, hos oss på Folktandvården Järva!

Informationen uppdaterades 15:30 - 20 feb, 2025

Lördag
Söndag
Vid akuta besvär erbjuder vi drop-in

Lördag

Kliniken har en mycket kompetent och vänlig personal som levererar vård med hög kvalitet. Lokalerna är moderna och välhållna, och bemötandet får ofta höga betyg. Några patienter har dock upplevt långa väntetider och ett fåtal negativa möten med vissa tandläkare. Trots dessa mindre problem rekommenderas kliniken starkt av de flesta besökarna.
Fantastiskt bemötande
Långa väntetider
Dåligt bemötande ibland
Variabilitet i personalens kompetens
Brist på kommunikation
barn, akut tandvård, tandvårdsrädsla, regelbundna undersökningar
*Sammanfattat från Google (147), Facebook (3) & Vården (3).

4.3
Carola K.
28 mar, 2023
Emma E.
21 feb, 2022
Den bästa folktandvården som jag har varit patient hos. Professionellt bemötande, fantastisk tandläkare och tandsköterska. Alltid flexibla och tillmötesgående. Ger mina varmaste rekommendationer.