Försäkringsmedicinska utredningsmottagningen Stockholm

Välkommen till Försäkringsmedicinska utredningsmottagningen. Vi tar emot dig som ska göra en försäkringsmedicinsk utredning beställd av Försäkringskassan. Utredningens syfte är att komma fram till om du har en nedsatt arbetsförmåga och utgör det medicinska underlaget till Försäkringskassan inför deras beslut om ersättning och arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder. Efter avslutad utredning...
Försäkringsmedicinska utredningsmottagningen Stockholm

Efter avslutad utredning skickar vi intyget till Försäkringskassan och du kommer att få intyget från din utredare där i första hand.

Hos oss arbetar läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykologer och medicinska sekreterare.

Alla besök hos oss är kostnadsfria.

Informationen uppdaterades 14:39 - 8 sep, 2025