Vårdavdelning 98 internmedicin, Danderyds sjukhus är en vårdmottagning i Danderyd.
Mottagningen ligger på Entrévägen 10,Danderyd, 18288 Danderyd.
På avdelning 98 erbjuder vi vård till patienter med palliativa behov, både i tidig och sen fas. Vårt fokus ligger på att se och ta hand om hela människan.
Vi arbetar utifrån ett palliativt förhållningssätt, där målet är att förbättra livskvaliteten för både patienten och dess närstående. Det finns 11 enkelrum på avdelningen.
Arbetet på avdelningen bygger på teamarbete, där alla professioners kompetens och erfarenhet tas tillvara. Vårdteamet på avdelningen består av undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vid behov kan även kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist och logoped kontaktas. Sjukhuskyrkan finns till för den som önskar stöd av präst eller pastor. De kan även hjälpa till att förmedla kontakt med företrädare för andra samfund och religioner. Inom enheten finns dessutom ett palliativt konsultteam med specialistsjuksköterskor, som fungerar som ett stöd för avdelningen.
Källa: HSA-katalogen
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Sponsrad