Närhälsan Tranemo vårdcentral logo

Närhälsan Tranemo vårdcentral

Vi erbjuder: Distriktsläkarmottagn Distriktssköterskemottagn Arbetsterapi Astma- allergimottagn Barnavårdscentral Diabetesmottagn Hjärta- kärlmottagn Hälsopedagog Laboratorium Samtalsmottagn Sjukgymnastik Vaccination Vårdcentralchef Agata Kwiatkowska-Bularz
Närhälsan Tranemo vårdcentral

Sommaren närmar sig, vi ändrar våra öppettider! Från och med vecka 25-32 är vårdcentralen öppen mån-fre 7-16. Vi har stängt på våra filialer i Dalstorp och Limmared från 16 juni och öppnar återigen den 18 augusti. Vi önskar alla en frisk och fin sommar! Nu är det fästingtider! Vill du vaccinera dig mot TBE erbjuder vi drop-in måndag, onsdag och fredag kl 8.30-9.30. Välkomna.

Informationen uppdaterades 13:25 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Tranemo vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Närhälsan Tranemo vårdcentral erbjuder god service med sina trevliga och duktiga läkare. Personalen på labb har särskilt uppmärksammats för sitt bra bemötande vid provtagning. Det finns dock kritik gällande att specialister ibland undviks och att blodanalyser inte alltid genomförs när det borde. Dessutom har vissa patienter fått felaktiga provsvar och medicinering, vilket kan behöva ses över. Återkoppling är ibland ett problem enligt några patienter. Sammantaget är vårdcentralen lämplig för allmänvård och barn.
Trevlig personal
Brist på blodanalys
Fel provsvar och medicin
Svårt med återkoppling
Barn, allmänvård, vaccination
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (55) & Google (11).

3.5
4.8
Jan H.
11 apr, 2023
Jag är där ganska ofta o alla er mycket vänliga
2.3
Miradije