Arbetsterapin hjälper till med behandling av arm/handbesvär, ergonomisk rådgivning, stöd för struktur/balans i vardagen, intyg för bostadsanpassning, råd och utprovning av hjälpmedel. Du kan själv kontakta arbetsterrapin för att boka en tid. Vår arbetsterapeut heter Mojgan Shad Tel: 031- 67 22 69. Hon tjänstgör tisdagar, torsdagar och fredagar.
Säröleden vårdcentral har lovordats för sin familjevänlighet, särskilt för de med barn, samt för den trevliga och kompetenta personalen. Patienter uppskattar den effektiva drop-in servicen, även om viss väntetid kan förekomma. En del upplever dock att vårdcentralen inte är idealisk för psykisk hälsovård, och det har funnits problem med remisser från externa tjänster. Totalt sett är intrycket positivt med en stark betoning på familjevänlighet och professionell behandling.