Närhälsan Hindås vårdcentral logo
Vårdcentral

Närhälsan Hindås vårdcentral

Till allmänmedicinska mottagningen kan du söka för alla åkommor som inte kräver akut sjukhusvård. Vårdcentralen erbjuder även distriktssköterskemottagning, kontakt med diabetessköterska samt BVC. Beträffande astma/KOL- sköterska och samtalsmottagning hos beteendevetare samarbetar vi med Vårdcentralen Landvetter. Vårt mål är att genom helhetssyn på varje individ erbjuda god vård

Aktuell information

Vi erbjuder TBE-vaccinering. Ring oss för att boka tid eller boka tid via 1177:s e-tjänster.

Informationen uppdaterades 05:50 - 23 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Hindås vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Närhälsan Hindås vårdcentral är högt uppskattad för sin snabba och effektiva vård samt sin professionella och trevliga personal enligt många patienter. Många rapporterar positiva upplevelser, både för barn och vuxna, och vårdcentralen har blivit förstahandsvalet för flera. Några har haft goda erfarenheter av flexibla vårdlösningar och de flesta känner sig inkluderade i samtalen med personalen. Enstaka negativ feedback finns gällande bemötandet via telefon, men övergripande är intrycket mycket positivt.
Snabb och effektiv vård
Professionell och kunnig personal
Trevligt bemötande
Rekommenderas av nuvarande patienter
Flexibel och hjälpsam
Bra telefonservice
Dåligt telefonsamtalbemötande
barn, familjer, primärvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (63) & Google (7).