Närhälsan Opaltorget vårdcentral, Västra Frölunda

(5 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Zirkongatan 5, 421 64, Västra Frölunda, 42164 Västra Frölunda

Öppet onsdag från 07:30

UNDER HÖSTEN Under hösten har vi fortsatt lägre bemanning än vanligt på grund av vakanta tjänster. Detta innebär att vi behöver prioritera akuta besvär samt misstänkt allvarliga sjukdomar. Vi arbetar för att rekrytera nya kollegor. PNEUMOKOCKVACCINATION Nu erbjuds gratis vaccination mot pneumokocker till dig som fyllt 75 år eller tillhör en medicinisk riskgrupp. Dessa tider bokas via 1177 e-tjänster. TIDSBOKNING LAB Du som har provtagning ordinerad från oss, eller har remiss för provtagning, kan boka tid till vårt lab via 1177.se. Behöver du istället en medicinsk bedömning ber vi dig kontakta våra sjuksköterskor via telefon eller meddelandefunktionen i 1177.

Om oss

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande. Vi har bara fasta läkare på vår distriktsläkarmottagning. Våra sjuksköterskor har diabetes-, astma- och inkontinensmottagning. Övrig specialitet är psykolog, rehabkoordinator och sjukgymnast. Tidsbokning sker via telefon.

Informationen uppdaterades 05:29 - 15 sep, 2023

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min

2.8 av 5
3.1 av 5

Baserat på 5 omdömen

9 aug, 2023

Något some inte fungerar i adminstration/reception. Krånglar incheckning. Håller aldrig tiden när du lovar ringa tillbaka. Ny läkare hela tiden. Håller inte öppettider ! Det är bara läkaren Emilie som är stjärnan där!

24 jun, 2021

18 jun, 2020

Tack till Shandiar, Amer och inte minst Dino för ett professionellt bemötande och adekvat vård!

9 apr, 2018

16 maj, 2016

Katastrof har försökt att nå er i ett par veckor och ni kan inte ens ta emot mitt tel nummer på meddelanden. Ringde senast 16/5 samt 12/5 och en vecka innan det. Olika tidpunkter. Så otillgänglig får man inte bli så att jag som patient inte ens kan lämna ett meddelande. Först säger tel svararen att jag kan lämna namn och nummer för att sedan säga att ni inte tar emot fler samtal idag. Men varför inte bara låta oss prata in. Det står ju att ni har teltid mellan kl 8-16. ??? Hur skall man göra för stt komma i kontakt med er om man inte ringer kl 07. Kanske inte är en sluttid man behöver. ??

Här kan du se omdömen som Närhälsan Opaltorget vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Kontakt och öppettider

Onsdag - Fredag:07:30 - 17:15
Tisdag:07:30 - 18:30
Måndag:07:30 - 17:15

Telefonnummer

+4631346#### Visa nummer

Verksamheten är verksam inom

Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19