Närhälsan Sisjön vårdcentral, Askim

, Askim
karta knapp bakgrund

Datavägen 1, 436 32, Askim, 43632 Askim

Öppet idag till 17:00

Välkommen att boka tid på vår Direktmottagning Boka tid för fysiska läkar- och sjuksköterskebesök direkt på webben, tider släpps klockan 07.30 för innevarande dag. Ring till våra sjuksköterskor om du inte har möjlighet att boka via webben. Väntetid förekommer då vi sorterar utifrån medicinsk prioritet -Ett besvär/symtom per söktillfälle. -Inga förlängningar av långtidssjukskrivningar. -Ingen förskrivning av narkotikaklassade preparat. Gäller endast listade patienter på Närhälsan Sisjön vårdcentral. Felaktiga bokningar tas bort. VACCIN MOT INFLUENSA OCH COVID-19: Boka tid via e-tjänster på den här sidan eller ring oss, 031-747 93 00. Båda vaccinen erbjuds vid bokning av säsongsinfluensa. Vi vaccinerar ENDAST våra listade patienter. Felaktiga bokningar tas bort. Uppdaterad: 2023-11-01

Om oss

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande. Utöver distriktsläkare har vi sjuksköterskeledda specialmottagningar inom astma/KOL, hypertoni, diabetes, rökavvänjning, livsstil, riskbruk och distriktssköterskeverksamhet. Dessutom finns psykolog för samtalsterapi. Vi har tidsbeställd mottagning för planerade och akuta besök till läkare. Vi har även ett nära samarbete med Närhälsans rehabmottagningar, Socialtjänst och Försäkringskassa. När vårdcentralen är stängd hänvisar vi till Jourcentralen Grimmered (fr o m den 1 januari 2023). Besöksadress: Lergöksgatan 2B, Västra Frölunda. Öppet vardagar 17:00 - 22:00 lördag och söndag 09:00 - 15:00. Verksamhetschef: Jennifer Rudolph tfn 072-207 16 73

Informationen uppdaterades 15:12 - 16 nov, 2023

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min
  • Tid på vårdcentral inom 24 timmar
  • Öppet året runt

Få hjälp via Capio Go redan idag

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Här kan du se omdömen som Närhälsan Sisjön vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Kontakt och öppettider

Besökstider

Måndag - Fredag:08:15 - 11:30

Drop in till lab

Verksamheten är verksam inom

Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Distriktssköterskeverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19