Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande. Utöver distriktsläkare har vi sjuksköterskeledda specialmottagningar inom astma/KOL, hypertoni, diabetes, rökavvänjning, livsstil, riskbruk och distriktssköterskeverksamhet. Dessutom finns psykolog för samtalsterapi. Vi har tidsbeställd mottagning för planerade och akuta besök till läkare. Vi har även ett nära samarbete med Närhälsans rehabmottagningar, Socialtjänst och Försäkringskassa. När vårdcentralen är stängd hänvisar vi till Jourcentralen Grimmered. Besöksadress: Lergöksgatan 2B, Västra Frölunda. Öppet vardagar 17:00 - 22:00 lördag och söndag 09:00 - 15:00. Verksamhetschef: Jennifer Rudolph tfn 072-207 16 73
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
74.0av 100
Helhetsbetyg 2024
±11.0 konfidensintervall
62 svar (46% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck71.4±11.6Medel 80.1
Emotionellt stöd71.7±13.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering73.4±11.4Medel 79.8
Respekt och bemötande82.8±9.6Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering64.8±12.0Medel 72.6
Information och kunskap74.3±11.0Medel 76.5
Tillgänglighet76.6±10.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Närhälsan Sisjön vårdcentral får blandade recensioner. En del patienter uppskattar det professionella bemötandet och hänsynsfullheten hos personalen. Dock finns det upprepade klagomål på otrevliga upplevelser, särskilt i receptionen och över telefon. Problemet med att boka tider är ett återkommande ämne bland flera recensenter, och frustration över bristande tillgänglighet är tydlig. Sammantaget verkar vårdcentralen ha potential, men behöver förbättra kommunikationen och bemötande för att tillgodose patienternas behov bättre.