Närhälsan Mellerud vårdcentral logo

Närhälsan Mellerud vårdcentral

Välkommen till Närhälsan Mellerud Vårdcentral Vår vårdcentral ska vara ett naturligt förstahandsval för invånarna i Melleruds kommun. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på människan och vår uppgift är att skapa största möjliga trygghet hos den befolkning som valt oss som vårdgivare. Vi erbjuder förutom distriktsläkare, specialistsjuksköterskor inom diabetes, astma-KOL, distriktssköterskor samt medicinsk fotvård och psykolog. Vi har nära samarbete med barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, sjukgymnastik och arbetsterapi. Vi erbjuder vaccinationer, gruppverksamhet i kostrådgivning, viktminskning, rökavvänjning med mera. Kvällar och helger hänvisas patienter med akuta sjukdomstillstånd till Jourcentralen Dalslands Sjukhus, Bäckefors. Verksamhetschef Karin Utbo, 0703 27 07 01

Informationen uppdaterades 14:17 - 26 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Mellerud vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Telefontid

Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård

Närhälsan Mellerud vårdcentral får blandade recensioner. Några patienter lovordar det fantastiska bemötandet och omtänksamma personalen. Dock upplever många att personalen är ovillig att hjälpa och lyssna, vilket leder till missförstånd och bristande service. Vissa har också haft problem med att få kontinuerlig vård. Sammanfattningsvis verkar vårdcentralen behöva förbättra kommunikationen och lyhördheten för att bättre möta patienternas behov.
Ovillig personal
Bristande lyhördhet
Dålig service
Fantastiskt bemötande
Caring personal
Kontinuitetsproblem
lokalbefolkning, vårdcentral
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (84), Google (6) & Facebook (1).

Kirsti
14 mar, 2014
Först vill jag säga att vårdpersonalen är både duktig o trevlig, MEN tillgängligheten under all kritik! Läkarbrist sägs vara orsaken till att jag idag inte kan boka en läkartid utan måste invänta att sjuksköterskan först kontaktar läkaren och sedan mig, vilket tar veckor i ovisshet. Närhälsan i Mellerud har rasat i kvalitet 2013/2014. Tredje namnbyte på 7 år, har vårdansvariga inget bättre att använda tid och resurser på? I Mellerud kan vi inte göra något vårdval, här finns inget alternativ!