Närhälsan Källstorp vårdcentral logo

Närhälsan Källstorp vårdcentral

Välkommen till oss. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssk och ssk med diabetes, blodtryck, astma-KOL, livsstil och hälsoinform, rökavvänjn, inkontinens, sårvård, dietist och vaccinationer. Kurator/psykoterapeut finns samt BVC. Tel-tid vard distr-ssk mellan 07.00-16.50. Vi har bokningsbara tider till alla kategorier läkare, sköterska, laboratorium. Man kan även få en bokad tel-tid. Ring 0520-494500 för att boka tid. Laboratoriet har öppet månd-tors 07.30-16.15 fred 7.30-14.00. Receptionen öppen vard 07.00-17.00. Vardagar kl 17-22 samt helger kl 10-17 hänvisning till Jourcentralen Trollhättan drop-in mottagning. Tel 0520-494543.

Informationen uppdaterades 09:55 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Källstorp vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Kuratorsverksamhet, Psykoterapi, vuxna, Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Psykoterapi, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet

Närhälsan Källstorp vårdcentral får blandade recensioner från patienter. Många uppskattar vårdcentralens snabba vård och trevliga personal, medan flera klagar över dåligt bemötande och bristande kontinuitet i kontakter. Brist på respons vid telefontider och problem med informationsflödet nämns ofta. Vårdcentralen fungerar bra för akuta problem men kan ha förbättringspotential i kontinuerlig vård och kommunikation.
Snabb vård
Dåligt bemötande
Bristande kontinuitet
Problem med telefontider
Trevlig personal
Enkla bokningar
Dåligt informationsflöde
akut vård, grundläggande vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (65) & Google (28).

3.6
2.5
Sandra A.
18 jan, 2025
Sjuksystern jag fick skulle nog byta jobb. Hon hytte med fingret och talade om att jag inte skulle komma dit på helgen utan gå till vårdcentralen på vardagen. Hon menade att jag skulle förutse min smärta och kontakta vårdcentralen innan jag fick så mycket smärta. I mina ögon menade hon att jag skulle boka tid när min värk var ok och jag kunde jobba. Jag tillhör dessa människor som inte tar kontakt med vården i onödan men det verkar fel. Min katt får bättre empati av vetrinär och vårbiträde. Jag förstår att de är stressade men jag är sjuk, åker inte dit för att det är mysigt och kostar .
1.3
Ulrika S.
17 dec, 2024
Gammal , utländs trött o okunnig läkare som gjorde fel