3 av 5
karta knapp bakgrund

Karlandaplan 6, Farsta

Öppet idag från 08:00

Om oss

Varmt Välkommen till Capio Vårdcentral Curera i Farsta!

På Capio Vårdcentral Curera får du hjälp av av skickliga läkare och sjuksköterskor som har lång erfarenhet av att undersöka och behandla alla tänkbara besvär som är kopplade till din hälsa. Vi erbjuder ett brett vårdutbud och professionellt bemötande, så att du kan uppnå bästa livskvalitet. Du hittar oss på Karlandaplan 6 i Farsta, eller digitalt via video.

Heltäckande vård hos Capio Vårdcentral Curera

Hos oss kan du söka hjälp för nästan allt som rör din hälsa, som exempelvis:

• Vaccination
  • Sår
  • Hemsjukvård
  • Psykoterapi

Du kan välja Capio Vårdcentral Curera som din vårdcentral

Du kan välja att lista dig hos oss - det innebär att du är ansluten till vår vårdcentral, och att du går hit för alla dina vårdbehov. Du får ofta träffa samma läkare och personal när du är listad hos oss, vilket ökar känslan av kontinuitet och trygghet för dig som patient. Vi på Capio arbetar efter ledorden bota, lindra och trösta.

Kontakta oss på Capio Vårdcentral Curera, eller lista dig, redan idag!

Informationen uppdaterades 15:44 - 16 aug, 2023

3 av 5

Baserat på 6 omdömen

22 sep, 2023

7 sep, 2023

Jag fick tid på vad som kan kallas snabbakut, väntetid en vecka; normal väntetid 8-10 veckor. Vi kom på överenskommen tid 7/9 kl 10.15. Efter att ha väntat i 50-60 minuter kom en sköterska som berättade att vi fått fel tid; vi skulle ha varit på vårdcentralen dagen innan, d v s den 6 september. Tidspressad försökte sköterskan förklara för en patient med usel hörsel att jag inte fick träffa någon läkare, som var utlovat, inte heller att blodtrycket skulle tas vid besöket. Jag fick i stället en blodtrycksmätare fastkopplad på armen. Aktieägarna är säkert nöjda med vården. Jag är det inte.

24 jul, 2023

Extremt dålig kvalité på läkare, går inte att förstå dem och man kommer ingen vart. Hur man inte ha bommat igen denna vårdklinik?

1 nov, 2022

Jag är jätte nöjd patient ..och min nuvarande husläkare JoseVilches är fantastisk !! Fick alltid hjälp och information som jag behövde...

21 feb, 2022

Bedrövlig vårdcentral. Inkompetenta läkare med undantag för Ulf Almström. Honom har de gjort omöjlig att boka tid med. Dålig administration som inte kan hålla reda på bokade och avbokade tider. Boka någon annan om ni vill ha hälsan i behåll !

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00