Välkommen till Kajsa Karlssons tandläkarmottagning i Gävle där vi bedriver allmäntandvård för vuxna.
Vi hjälper dig med alla sorters tandvård. 2019 har vi flyttat verksamheten från Tierp till centrala Gävle.
Vi talar svenska och engelska på mottagningen.
Tandläkare Kajsa Karlsson i Gävle är känd för sitt trevliga bemötande och skickliga tandvård. Många patienter uppskattar den trygga miljön och den proffsiga personalen som hjälper även de mest rädda patienterna. Överlag rapporterar de flesta en god erfarenhet med tandläkaren och kliniken.
Väntetid till specialist kan skilja mycket beroende på väg in. Här får du en neutral guide till vårdgarantin (0–3–90–90), fritt vårdval och praktiska steg som ofta kan korta väntan.
Från 1 juli 2026 ska du som får kommunal hälso- och sjukvård kunna få medicinsk bedömning vid behov även kvällar, nätter och helger. Här får du konkreta råd, rättigheter och frågelistor för hemsjukvård och särskilt boende.
Cancerbehandling kan bestå av operation, strålning, cytostatika, immunterapi och hormonbehandling. Här får du veta hur det går till, vad det kostar och när du ska söka vård.
En av de största anledningarna till att människor väntar för länge med att söka hjälp är skammen, känslan av att man borde kunna lösa det själv. Men forskningen är tydlig. Övervikt och fetma är komplexa tillstånd som påverkas av genetik, hormoner, sömn, stress, mediciner och livssituation.