Välkommen till Arenastadens Vårdcentral i Mall of Scandinavia, plan 2.
Du får enkelt kontakt med oss via telefon eller 1177.se och du får snabbt en tid hos våra läkare. Vi jobbar alltid för att erbjuda dig vård av hög kvalitet.
Arenastadens Vårdcentral erbjuder allmänmedicinsk och specialistvård och vaccinationer under ett och samma tak. I vårt team ingår läkare, specialiserade i allmän medicin, lic psykolog och psykoterapeut och distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterskor.
När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
75.8av 100
Helhetsbetyg 2024
±12.4 konfidensintervall
46 svar (33% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck77.5±12.9Medel 80.1
Emotionellt stöd78.2±15.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering77.5±12.6Medel 79.8
Respekt och bemötande79.4±11.8Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering72.2±12.9Medel 72.6
Information och kunskap71.6±13.0Medel 76.5
Tillgänglighet79.5±11.7Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Arenastadens Vårdcentral erbjuder en empatisk och professionell vård enligt flera patienter. Det finns dock utmaningar med telefonservicen och att boka tider verkar vara ett återkommande problem. Personalens bemötande är varierande men vänligt, framför allt från vissa läkare. Lokalen är centralt belägen i Solna vilket gör den lättillgänglig för många besökare.
Empatisk omsorg
Bra förklaring av diagnoser
Otillräcklig uppföljning
Administrativa brister
allmän vård, specialistvård
*Sammanfattat från Google (7) & Nationell patientenkät (60).
Empatisk omsorg
Bra förklaring av diagnoser
Otillräcklig uppföljning
Administrativa brister
allmän vård, specialistvård
*Sammanfattat från Google (7) & Nationell patientenkät (60).