Lidingö Ortopedmedicinska Team - Anna Åberg logo
Fysioterapeut / Sjukgymnast

Lidingö Ortopedmedicinska Team - Anna Åberg

Lidingö Ortopedmedicinska Team är en privat mottagning med leg läkare, leg fysioterapeuter (leg sjukgymnaster) och specialiserade fysioterapeuter. Alla vårdgivare har avtal med Region Stockholm. Vi samarbetar också med flera försäkringsbolag. Som en röd tråd i vårt arbete finns ett beteendemedicinskt synsätt. Vi är specialiserade i ortopedisk medicin/manuell terapi (OMT steg 1,2 3). Det betyder...
Lidingö Ortopedmedicinska Team - Anna Åberg

Vi är specialiserade i ortopedisk medicin/manuell terapi (OMT steg 1,2 3). Det betyder att vi undersöker och behandlar rygg-, nack- och ledbesvär, samt idrottsskador. Huvuddelen av våra patienter har besvär/smärta från rörelse/stödjeorganen. På kliniken finns också specialistkompetens inom långvarig smärta, neurologi, psykosomatik samt idrottsmedicin.
För oss är det en självklarhet att hela människan är i fokus för att behandlingen och rehabiliteringen ska få optimal effekt. Tillsammans utformar vi din behandlingsplan.

Vår läkare diagnostiserar dina besvär, vid behov vidare utredningar samt behandling. Fysioterapin/sjukgymnastiken kan innefatta manuella behandlingar, mobilisering/manipulationer, specifika träningsprogram, basal kroppskännedom, akupunktur, laser, stötvågsbehandling samt sömn/stresshantering.

Informationen uppdaterades 10:20 - 16 jun, 2025

Lördag