Barnortopediskt Centrum och Vuxenortopediskt Centrum logo

Barnortopediskt Centrum och Vuxenortopediskt Centrum

Välkommen till Barnortopediskt Centrum och Vuxenortopediskt Centrum (BOC) På BOC har all personal en gedigen och lång ortopedisk erfarenhet. Vi är alla specialister inom ortopedi. Vi är underleverantör och har inget eget avtal med Region Stockholm. Läs mer under remisskrav. BOC är en ortopedmottagning inom vårdval ortopedi vilket innebär att vi har rätt att bedöma och behandla patienter i...
Barnortopediskt Centrum och Vuxenortopediskt Centrum

Välkommen till Barnortopediskt Centrum och Vuxenortopediskt Centrum (BOC)

BOC är en ortopedmottagning inom vårdval ortopedi vilket innebär att vi har rätt att bedöma och behandla patienter i alla åldrar även om vi framförallt vänder oss mot barn och ungdomar.

BOC har även uppdraget att följa upp icke opererade frakturer (barn som ej fyllt 15 år) inom hela Stockholms län.

För ytterligare information se vår webbplats.

Vi är en underleverantör och har inget eget avtal med Region Stockholm.

Informationen uppdaterades 15:18 - 11 jun, 2024

Helgfria vardagar

2.1
1.3
Sofia F.
4 mar, 2025
Vi blev kallade flera gånger för ett besked att inget synts på röntgen. Fick känslan att de var mest intresserade av så många besök som möjligt. Svårt att boka av. Av fyra besök var ett en tre minuters undersökning. Tråkigt att skolan hänvisar dit.
1.3
Victor M.
17 dec, 2024
Oprofessionellt bemötande, dålig tillgänglighet och service. Rekommenderar ej.