Bäckenbottencentrums sjukhus logo
Fysioterapeut / Sjukgymnast

Bäckenbottencentrums sjukhus

Vi tar emot dig som har en skada eller sjukdom i bäckenbotten. Skador i bäckenbotten kan uppkomma i samband med förlossning eller annan trauma som till exempel tidigare operationer. Skadorna kan leda till avföringsinkontinens, tarmtömningssvårigheter, framfall och fistelbildning. Vi som arbetar här är läkare, uroterapeuter, sjuksköterskor och barnmorskor med särskild utbildning inom gynekologi...
Bäckenbottencentrums sjukhus

Vi tar emot dig som har en skada eller sjukdom i bäckenbotten.
Vi som arbetar här är läkare, uroterapeuter, sjuksköterskor och barnmorskor med särskild utbildning inom gynekologi och kirurgi.

Rekonstruktiv kirurgi vid förlossningsskador
Från och med 1 oktober 2022 utgör Kvinnoklinikens Bäckenbottencentrum på Danderyds sjukhus den ena av två nationella högspecialiserade enheter som utför avancerad rekonstruktiv kirurgi vid ändtarmsmuskelskador efter förlossning som orsakar problem med avföringsläckage. Den andra utsedda enheten inom detta område är kvinnokliniken på Universitetssjukhuset i Linköping.

Informationen uppdaterades 12:00 - 8 maj, 2025

+4681235#### Visa nummer