Vårdcentralen som ser helheten och just ditt unika behov! Vi erbjuder dig och din familj en personlig och fast läkarkontakt
Digital kontakt Vi har e-tjänsten Vårdx3 som kompletterar 1177 för din kontakt med oss. Läs mer om det på vår webbplats.
När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
87.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.1 konfidensintervall
66 svar (37% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck89.2±7.7Medel 80.1
Emotionellt stöd83.6±11.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering86.1±8.5Medel 79.8
Respekt och bemötande91.5±6.8Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering80.1±9.6Medel 72.6
Information och kunskap84.8±8.7Medel 76.5
Tillgänglighet90.9±6.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Värmdö Vårdcentral erbjuder hjälpsam och tillgänglig service med snabba svar och generös drop-in. Många patienter uppskattar den enkla tillgången och den hjälpsamma personalen. Det finns dock en del kritik angående nonchalant bemötande och bristande sekretess hos en del läkare. Vårdcentralen är lämplig för familjer, rutinbesök och de som söker snabb vård. Gratis parkering adderar extra bekvämlighet, även om tillgängligheten kan variera.
Hjälpsam personal
Telefonproblem
Bristande sekretess
Feldiagnos av läkare
familjer, rutinbesök, snabb vård
*Sammanfattat från Google (17) & Nationell patientenkät (70).
Hjälpsam personal
Telefonproblem
Bristande sekretess
Feldiagnos av läkare
familjer, rutinbesök, snabb vård
*Sammanfattat från Google (17) & Nationell patientenkät (70).