Bra bemött alla gånger av deras kunniga kiropraktor i ett fräscht lugnt rum. Han är närvarande och lyssnar, ger all info man behöver, ger träningsschema och råd och svarar på alla frågor, han kan allt om frozen shoulder och är otroligt förstående och uppmuntrande. Genuint engagerad vilket behövs vid en smärtsam skada som många gånger även ger andra påföljder, vilket han också är väl medveten om. Tack 🌸
Tyvärr bokades jag in en gång av deras trötta fysioterapeut, han var nonchalant och oengagerad och honom kommer jag inte besöka igen. Kändes som att han fick betalt per besök, helt bortkastat.
2.3
Elisabet K.
27 feb, 2025
Nonchalant fysioterapeut som lurade mig dit genom att säga att han kunde ge mig samma stretch behandling jag fått av deras professionella k-praktor Daniel. Han bokar in mig på tel. utan att säga något om träning så jag får cykla i jeans. Inte alls insatt i min sjukdomshistoria och lurade mig även på plats att han skulle hjälpa mig med stretch bara jag värmt upp. Är extremt ljudkänslig och gjorde d han sa trots alla ljud. Sen när jag gjort sista sa han att han inte hinner hjälpa mig att stretcha för han har en annan patient. Frågade då om någon annan kunde hjälpa mig med det då sa han bara nej.