Södermalm Rehab Södra logo

Södermalm Rehab Södra

Välkommen att kontakta oss. Ingen remiss krävs. Hos oss på Södermalm Rehab Södra träffar du erfaren och kompentent personal. Vi går igenom dina problem och tar tillsammans fram en plan för din rehabilitering. Målet är att du ska komma tillbaka till en fungerande vardag och ett så aktivt liv som möjligt. Vi träffas på mottagningen eller i hemmet. Du kan få hjälp av arbetsterapeut, dietist, sjukgymnast eller kiropraktor. Vi har också en handmottagning med arbetsterapeut och sjukgymnast. Neuroteamet utgår från Dalen Rehab Södra och består av arbetsterapeut, kurator, logoped och sjukgymnast. För mer information om oss läs gärna på vår hemsida, klicka på länken under kontaktuppgifter. Tror du att du kan ha blivit smittad av det nya coronaviruset covid-19 ska du inte boka ett besök utan istället ringa 1177 för råd om vad du ska göra

Informationen uppdaterades 06:50 - 3 jun, 2025

Torsdag
Tisdag - Onsdag
Måndag

Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Dietistverksamhet, Kiropraktik, Primärvårdsrehabilitering

Södermalm Rehab Södra är en vårdcentral som erbjuder professionell och tålmodig personal, vilket skapar en trygg och välkomnande miljö. De har imponerande kunskap och utrustning för rehabilitering. Dock upplever flera patienter ett dåligt bemötande från receptionen, vilket inkluderar problem med bokningar och kommunikation. Detta kräver förbättring för att matcha den vård som erbjuds. Kliniken är främst lämplig för primärvård, rehabilitering och arbetsterapi.
Tålmodig personal
Stark rekommendation för rehabilitering
Brister i kommunikation
Kontaktproblem kring hjälpmedel
primärvård, rehabilitering, arbetsterapi
*Sammanfattat från Google (13).

1 omdöme
Rosa Maria G.
21 nov, 2024
Hej, jag ringde er igår för att fråga om kryckor då jag, sedan februari, använder ett par väldigt gamla kryckor. Redan idag fick jag fina nya kryckor med dubbar för snön. Tusen tack!!