Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Upplands Bro och Upplands Väsby. Vanligtvis skickar en läkare eller psykolog en remiss till oss. Du som är vårdnadshavare kan även ansöka om insatser om barnet har genomgått en utredning eller om ni har ett läkarintyg som...
Habiliteringscenter Sollentuna barn, Habilitering och Hälsa
Vanligtvis skickar en läkare eller psykolog en remiss till oss. Du som är vårdnadshavare kan även ansöka om insatser om barnet har genomgått en utredning eller om ni har ett läkarintyg som beskriver funktionsnedsättningen. Ansökningsblankett och mer information om oss hittar du på vår hemsida.
Kontakta oss i första hand via Alltid öppet.
Du kan göra många vårdärenden via den digitala tjänsten alltidoppet.nu. Du kan ansöka om habilitering, avboka besök och skicka meddelanden till mottagningen. Logga in med ditt bank-id eller Freja-eID+ på alltidoppet.nu.