Capio Vårdcentral Väsby logo

Capio Vårdcentral Väsby

Capio Vårdcentral Väsby När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare:...

Capio Vårdcentral Väsby

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Väsby har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet

2.4
2.5
Magnus Ö.
16 dec, 2024
Fick äntligen samma läkare som jag haft tidigare, tyvärr var det samma läkare som verkar ha ett behov av att visa patienten att denne är helt utlämnad till läkaren. Första frågan som ställdes var om jag följt hans order. Jag försökte förklara att jag har andra problem som hör ihop med det jag söker för men det fick jag inte ens ta upp. Nästa steg blev att jag ska fortsätta följa det schema han lagt upp. Jag fick själv fråga om han var intresserad av hur jag mår och vilken effekt hans schema fått på mig något han helt avfärdade. Fruktansvärt arrogant läkare och helt utan empati.
1.8
Magnus Ö.
25 okt, 2024
Har aldrig fått samma läkare vilket är ett problem då jag har en diagnos satt av specialistläkare men som ifrågasätts varenda gång jag får ny läkare som då vill prova sin egen lösning som jag redan har provat och som inte hjälpt. Skyller på att man inte har kunskap i området men ifrågasätter diagnos och behandling som är satt under lång utredning av läkare som har expertis i området. Har bemötts bra i andra sammanhang men detta är en kronisk åkomma och det är den vården jag naturligtvis betygsätter.