Kungsängens vårdcentral logo
Vårdcentral

Kungsängens vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via appen Alltid öppet kan du chatta med oss, boka tid för besök eller boka videomöte med läkare. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att...
Kungsängens vårdcentral

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:39 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Kungsängens vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård

Kungsängens vårdcentral erbjuder snabb och bra hjälp vid akuta problem, speciellt uppskattat är det trevliga bemötandet av reception och läkare. Nyliga förändringar har förbättrat vissa delar av upplevelsen. Dock finns det klagomål på bristande empati, låg kontinuitet och svårigheter att få tider och hjälp i tid. Videomöten är en positiv upplevelse för vissa patienter.
Snabb hjälp vid akutfall
Trevligt och professionellt bemötande
Otillräcklig bemötande empati
Varierande kontinuitet i vården
Lång väntetid för samtal
Bra läkare för videomöten
Hjälpsam personal vid boka tid
Svårt att få tider
Förändring till det bättre
akutvård, rådgivning, videomöten
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (67) & Google (27).

4.3
1 omdöme